Veilig en vertrouwd

Werkwijze

Tijdens het wandelcoachtraject in de natuur word je uitgenodigd jouw wens te bespreken. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en gaan op verkenning. Ben je toe aan een volgende stap? Of juist een stapje terug? We vinden samen de antwoorden op jouw vraag. 

Er wordt gewandeld in alle seizoenen en in principe in alle weersomstandigheden. De wandelcoachsessies vinden plaats in een natuurgebied nabij Haarlem. Andere locaties zijn mogelijk in overleg. Kom tot jezelf en laat je verrassen door de impact van de natuur!

Voor particulieren

Wandelcoaching, dé manier om gemakkelijker een gewenste situatie te realiseren. Wanneer je op zoek bent naar zingeving, verlichting van stress -en burn-out verschijnselen, je netwerk wilt versterken, vragen hebt op het gebied van loopbaan, werk of persoonlijke ontwikkeling, zet coaching jou kracht bij. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen waarin wandelcoaching de manier is om meer ruimte, rust en lichtheid in je leven te ervaren.

Voor bedrijven

Iedere werkgever wil graag een sterk team en dat hun medewerkers gezond leven. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt het werkplezier. Een individueel coachtraject is volledig afgestemd op de wensen en doelen van werknemer en werkgever. Thema’s die voorbij kunnen komen zijn: Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt, hoe voed je je lijf en krijg je meer energie? Hoe houd je plezier in je werk en laad je jezelf na een werkdag weer op?

Voor groepen

Bevind jouw team zich in een stormachtige periode? Dan geeft een buitencoachsessie gegarandeerd meer lucht. Neem vrijblijvend contact op of neem een kijkje bij Aanbod. Meer behoefte aan bezinning? Dan is het nu ook mogelijk gebruik te maken van yoga met jouw team of bedrijf. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Coachingmonitor

Tijdens de coachingsessies in de natuur wordt gebruik gemaakt van verschillende coachingsmethodieken, denk aan socratisch coachen, narratief coachen en systemisch coachen. Daarnaast kunnen mindfullness -of ademhalingsoefeningen ook ondersteunend zijn. Coaching is maatwerk en ieder coachtraject is uniek. Om te weten of we op de goede weg zijn tijdens de gesprekken maken we gebruik van de Coachingmonitor. Dit hulpmiddel geeft ons inzicht in de voortgang van een coachtraject; het biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen en levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten. 

Privacy en algemene voorwaarden

Bij Frisse Start Wandelcoaching wordt jouw privacy gewaarborgd. Frisse Start Wandelcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werkt volgens de internationale ethische code voor coaches en mentoren. Frisse Start Wandelcoaching is initiatiefnemer van Wandelcoachnetwerk Haarlem, een samenwerking tussen 5 wandelcoaches in de regio. De aangesloten coaches zijn Weber WandelcoachingHome – Bakboord CoachingWandelcoach | Wandelcoaching (trans-3.nl)leefstijl en vitaliteit actief leven fysiek mentaal burnout annemarie balk