Veilig en vertrouwd

Kom stap voor stap waar je wilt zijn

Wandelcoaching is een laagdrempelige manier om aan jezelf te werken. Wanneer je op zoek bent naar zingeving, stress -en burn-out verschijnselen wilt aanpakken, je netwerk wilt versterken, vragen hebt op het gebied van loopbaan of persoonlijke ontwikkeling, Frisse Start Wandelcoaching staat je bij. Het is een effectieve manier om meer rust, ruimte en plezier in je leven te ervaren.

Ben je toe aan een volgende stap? Of juist een stapje terug? En hoe pak je dit aan? We nemen de tijd om elkaar leren kennen en om jouw wens of doel te concretiseren. Je vindt inzichten en antwoorden, zodat je verder komt en met frisse zin je weg kunt vervolgen op een manier die bij jou past. Coaching is maatwerk en ieder coachtraject is uniek.

Iedereen is anders, daarom heeft Frisse Start Wandelcoaching voor iedereen een geschikt aanbod samengesteld. Een van de succesfactoren voor een coachtraject is de klik tussen jou en mij. Daarom is de eerste wandeling bij een wandelcoachtraject tevens een kennismaking. 

Frisse Start
“Try out”

Dit is een wandelcoachsessie om eens goed je hart te luchten.

Ook als je nog twijfels hebt of wandelcoaching iets voor je is kan deze sessie een uitkomst zijn.

We wandelen 1,5 uur in de natuur in of om Haarlem en maken telefonisch kennis vooraf. 

Laat je verrassen door de impact van coaching in de natuur. 

Frisse Start
“Slow down”

Dit traject van 3 wandelingen is erg geschikt wanneer je op korte termijn verlichting zoekt of een loopbaanvraag wilt bespreken.

Dit traject omvat een telefonische kennismaking (15 min) en 3 wandelingen. Je tijdsinvestering voor elke wandeling is ongeveer 1,5 uur en vindt plaats in de natuur nabij Haarlem of bij jou in de buurt.

Speciaal tarief voor studenten en startende ondernemers!

Frisse Start
Go for it

Dit traject van 6 wandelingen is passend als je patronen wilt doorbreken. 

Dit traject is inclusief telefonische kennismaking (15 min) en 6 wandelingen. Je tijdsinvestering voor elke wandeling is ongeveer 1,5 uur. De wandeling vindt plaats in de natuur nabij Haarlem of bij jou in de buurt. 

Goed om te weten: Dit traject is inclusief gebruik van de Coachingmonitor

Vul je traject aan met een DISC&Drijfverenanalyse

Sinds 2023 kun je bij Frisse Start Wandelcoaching terecht voor een DISC&Drijfverenanalyse. Ben jij je bewust van waarom je doet zoals je doet? En waarom? Leer jezelf beter kennen en verbeter je samenwerking met anderen door middel van een DISC&Drijfverenanalyse.

DISCanalyse
Drijfverenanalyse

Financieringsmogelijkheden

Werkgevers hebben in veel gevallen een vitaliteitsbudget beschikbaar om jouw traject te vergoeden. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij je belastingadviseur. Wandelcoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Heb je een kleine beurs? Vraag naar de mogelijkheden.