Wandelcoaching voor groepen en teams

Kies voor een sessie met resultaat

Misschien bevindt jouw team of collega zich in een stormachtige periode? Dan geeft een wandelcoachsessie in de natuur gegarandeerd meer lucht. Misschien kennen jullie elkaar nog niet zo goed? Leer elkaar onderweg beter kennen en verbeter je samenwerking. Wanneer je samenwerkt met Frisse Start Wandelcoaching kun je er op rekenen dat gezondheid en welzijn voorop staan. Ik ben benieuwd waar jullie behoefte ligt. Iedere groepssessie is maatwerk.

“Nature Calls” specials

Hier vind je de agenda voor de aankomende groepsessies: Binnenkort meer nieuws!

 

“Nature Calls” voor teams

Frisse Start Wandelcoaching biedt maatwerk voor teams. Wandelcoaching voor teams brengt jouw team verder. 

Tijdens een wandelcoachsessie gaan we gaan een dag of dagdeel op pad met een zelfgekozen thema. Dat kan van alles zijn, denk aan “samenwerken”, “elkaar beter leren kennen” of “anders omgaan met frustraties”. 

Door samen met je team in beweging te zijn en met elkaar in gesprek te gaan in de buitenlucht als team geeft nieuwe energie.

Voor werkgevers

Iedere werkgever wil graag een sterk team en gezonde medewerkers. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt het werkplezier. Een traject is volledig afgestemd op de wensen en doelen van werknemer en werkgever. Thema’s die voorbij kunnen komen zijn: Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt, hoe voed je je lijf en krijg je meer energie? Hoe houd je plezier in je werk en laad je jezelf na een werkdag weer op. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wandelcoaching en Yoga

Yoga en meditatie is een zachte en effectieve manier om gezond en fit te blijven. Yoga is geschikt voor iedereen. Het helpt je bewust te worden van je lichaam en geest op dat moment. Yoga en meditatie brengt je lichaam in beweging en de geest tot rust en dat kunnen we wel gebruiken zo af en toe. Wanneer je als groep gebruik wilt maken van yoga kom ik graag me je in contact. Wil je echt een unieke ervaring? Kies voor yoga op het strand!

 

NIEUW: DISC&Drijfverenanalyse

Vanaf 2023 kun je bij Frisse Start Wandelcoaching terecht voor een DISC&Drijfverenanalyse. Ben jij je bewust van waarom je doet zoals je doet? En waarom? Leer jezelf beter kennen en verbeter je samenwerking met anderen door middel van een DISC&Drijfverenanalyse.

DISCanalyse
Drijfverenanalyse

Financiering

Budgetten voor persoonlijke ontwikkeling of vitaliteitbudgetten kunnen worden voor ingezet voor wandelcoaching. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij de belastingadviseur. Heb je een grote beurs? Dan wil ik je uitnodigen een coachsessie te doneren voor iemand met een kleine beurs. Dit kun je aangeven bij de aanvraag.

Deze bedrijven gingen u voor:

Vraag naar de mogelijkheden