Laten we samenwerken

Neem contact op

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Vul dan onderstaand contactformulier in met je gegevens en het moment waarop je goed te bereiken bent. Je mag mij ook een appje sturen op 06-23366975, dan plannen we een belafspraak.

Naam(Vereist)
Ja, neem contact met mij op over
Gewenste tijd
:
MM slash DD slash JJJJ
PS. Wanneer je een traject volgt, doe je automatisch een donatie aan de natuurbeheerder waar wordt gewandeld. Zo behouden we samen de natuur in Nederland.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over Karen

“Karen is een open-minded en authentiek mens. Zij weet op een creatieve manier nieuwe wegen in te slaan en durft te confronteren.“ Coachee over het traject “Go for it”.

“Door uit mijn comfortzone te stappen kan ik nu beter omgaan met tegenslagen. Alleen had ik die stappen nooit gezet.” Coachee over het traject “Go for it”.

“Fijne sparringpartner.” Klant over de teamsessie “Nature calls”.

Coachingmonitor en wat je kunt verwachten

Om te weten of we op de goede weg zijn tijdens de gesprekken maken we bij de langere trajecten gebruik van de Coachingmonitor. Dit hulpmiddel geeft ons inzicht in de voortgang van een coachtraject; het biedt de mogelijkheid om bij te sturen en levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten voor jou als klant. Tijdens de coachingsessies wordt gebruik gemaakt van verschillende coachingmethoden, denk aan systemisch coachen en oplossingsgericht coachen. Daarnaast kunnen mindfullness -of ademhalingsoefeningen ook ondersteunend zijn. Coaching is maatwerk en ieder coachtraject is uniek.

Privacy, algemene voorwaarden en deskundigheid

Bij Frisse Start Wandelcoaching wordt jouw privacy gewaarborgd. Frisse Start Wandelcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werkt volgens de internationale ethische code voor coaches en mentoren. Frisse Start Wandelcoaching is initiatiefnemer van Wandelcoachnetwerk Haarlem, een samenwerking tussen 5 (wandel)coaches in de regio. Om ons te blijven ontwikkelen hebben wij samen intervisie. Intervisie is een middel om te blijven werken aan onszelf als professional, dit gaat niet over jouw als klant, dus ook hier is je privacy gewaarborgd.

Onderzoek naar de voordelen van wandelcoaching

Er wordt al langer onderzoek gedaan naar de positieve effecten van coachen in de natuur. In 2016 deed Agnes van den Berg, omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving in Groningen, onderzoek onder een groep van 40 mensen die wandelcoaches coachten en constateerde vele positieve effecten op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, waaronder:

  • Meer bevlogenheid, minder stress

  • Rust, ruimte, gemakkelijk praten

  • Gevoel van vrijheid

  • Aandacht voor het lichaam

  • Bewegen geeft helderheid

  • Verbeterde concentratie

  • Meer mildheid en acceptatie

Welkom bij Frisse Start Wandelcoaching