Laten we samenwerken

Neem contact op

Als je wilt neem ik vrijblijvend contact met je op. Je mag dan onderstaand contactformulier aanvullen met je gegevens en het moment waarop je goed te bereiken bent. Je mag mij ook een appje sturen met het verzoek om contact op 06-23366975 dan kunnen we iets afspreken.

Naam(Vereist)
Ja, neem contact met mij op over
Gewenste tijd
:
MM slash DD slash JJJJ
PS. Wanneer je een traject volgt, doe je automatisch een donatie aan de natuurbeheerder waar wordt gewandeld. Zo behouden we samen de natuur in Nederland.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over Karen

“Karen is een open-minded en authentiek mens. Zij weet op een creatieve manier nieuwe wegen in te slaan en durft te confronteren.“

“Karen is van veel markten thuis en er valt altijd wat te beleven met haar!”

“Fijne sparringpartner.”

Coachingmonitor en wat je kunt verwachten

Om te weten of we op de goede weg zijn tijdens de gesprekken maken we bij de langere trajecten gebruik van de Coachingmonitor. Dit hulpmiddel geeft ons inzicht in de voortgang van een coachtraject; het biedt de mogelijkheid om bij te sturen en levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten voor jou als klant. Tijdens de coachingsessies wordt gebruik gemaakt van verschillende coachingmethoden, denk aan systemisch coachen en oplossingsgericht coachen. Daarnaast kunnen mindfullness -of ademhalingsoefeningen ook ondersteunend zijn. Coaching is maatwerk en ieder coachtraject is uniek.

Privacy, algemene voorwaarden en deskundigheid

Bij Frisse Start Wandelcoaching wordt jouw privacy gewaarborgd. Frisse Start Wandelcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werkt volgens de internationale ethische code voor coaches en mentoren. Frisse Start Wandelcoaching is initiatiefnemer van Wandelcoachnetwerk Haarlem, een samenwerking tussen 5 wandelcoaches in de regio. De aangesloten coaches zijn Weber WandelcoachingHome – Bakboord CoachingWandelcoach | Wandelcoaching (trans-3.nl)leefstijl en vitaliteit actief leven fysiek mentaal burnout annemarie balk en wij hebben samen intervisie.

Nu is het moment!

Het voordeel is… het is altijd nu. De natuur helpt fantastisch bij coaching. Helemaal als je écht in beweging wilt komen en verandering wilt. Het leven kan je overkomen, maar ook is het mogelijk er zelf richting aan te geven. Soms kan wat extra ondersteuning van onschatbare waarde zijn. Coaching is een prachtig vak en verdient voortdurend aandacht. Daarom ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en volg ik bijscholing bij diverse opleiders. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal en ondersteun je graag bij het bereiken van jouw doel. 

Kom stap voor stap waar je wilt zijn