Vrijblijvend kennismaken

Contact opnemen

Wat leuk dat je er even bent! Mijn naam is Karen Stuit en ik ben de initiatiefnemer en coach van Frisse Start Wandelcoaching. Meer dan 15 jaar heb ik in gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige. Mijn wens om meer tijd te kunnen besteden aan preventie, coaching en leefstijl kan ik helemaal kwijt in wandelcoaching. Yoga beoefen ik dagelijks, het heeft me veel gebracht. Het leven komt met pieken en dalen, is mijn ervaring. Ik blijf het boeiend vinden hoe vindingrijk en veerkrachtig mensen kunnen zijn. Ik onderzoek graag samen met jou wat je wilt, waar je behoefte aan hebt en welke stappen je zelf kunt nemen. 

Wat anderen zeggen over Karen

“Karen is een open-minded en authentiek mens. Zij weet op een creatieve manier nieuwe wegen in te slaan en durft te confronteren.“

“Karen is van veel markten thuis en er valt altijd wat te beleven met haar!”

“Fijne sparringpartner.”

Coachingmonitor

Tijdens de coachingsessies wordt gebruik gemaakt van verschillende coachingmethoden, denk bijvoorbeeld aan socratisch coachen, systemisch coachen en oplossingsgericht coachen. Daarnaast kunnen mindfullness -of ademhalingsoefeningen ook ondersteunend zijn. Coaching is maatwerk en ieder coachtraject is uniek. Om te weten of we op de goede weg zijn tijdens de gesprekken maken we bij de langere trajecten gebruik van de Coachingmonitor. Dit hulpmiddel geeft ons inzicht in de voortgang van een coachtraject; het biedt de mogelijkheid om bij te sturen en levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten voor jou als klant.

Privacy en algemene voorwaarden

Bij Frisse Start Wandelcoaching wordt jouw privacy gewaarborgd. Frisse Start Wandelcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werkt volgens de internationale ethische code voor coaches en mentoren. Frisse Start Wandelcoaching is initiatiefnemer van Wandelcoachnetwerk Haarlem, een samenwerking tussen 5 wandelcoaches in de regio. We hebben samen intervisie. De aangesloten coaches zijn Weber WandelcoachingHome – Bakboord CoachingWandelcoach | Wandelcoaching (trans-3.nl)leefstijl en vitaliteit actief leven fysiek mentaal burnout annemarie balk.

Nu is het moment!

Het voordeel is… het is altijd nu. De natuur helpt fantastisch bij coaching. Helemaal als je écht in beweging wilt komen en verandering wilt. Het leven kan je overkomen, maar ook is het mogelijk er zelf richting aan te geven. Soms kan wat extra ondersteuning van onschatbare waarde zijn. Coaching is een prachtig vak en verdient voortdurend aandacht. Daarom ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en volg ik bijscholing bij diverse opleiders. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal en ondersteun je graag bij het bereiken van jouw persoonlijk doel. 

Welkom bij Frisse Start Wandelcoaching