Een team is meer dan een groep mensen

Een gezond en veerkrachtig team

Als werkgever wil je graag een veerkrachtig team en bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt het werkplezier. Als werknemer wil je graag gezien en gewaardeerd worden. Dat vergroot je zelfvertrouwen en veerkracht. 

Maar hoe blijf je fris in een veranderende omgeving? En hoe werk je aan gezondheid en veerkracht op teamniveau? Frisse Start Wandelcoaching biedt een aanbod op maat. Versterk gezondheid in je team en kies voor een oplossingsgericht teamtraject in de natuur of op locatie. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Resilience” specials

Hier vind je binnenkort de agenda voor de aankomende groepsessies. Nieuwsgierig geworden? Stuur een bericht via het contactformulier en vertel me wat Frisse Start Wandelcoaching voor je kan betekenen.

 

“Nature calls” voor teams

Frisse Start Wandelcoaching biedt maatwerk voor teams. Een oplossingsgericht coachtraject voor teams brengt jouw team verder. 

Tijdens een wandelcoachsessie gaan we een dag of dagdeel op pad met een thema. Dat kan van alles zijn, denk aan samenwerken, elkaar beter leren kennen of anders omgaan met frustraties. 

Door samen met elkaar in de buitenlucht in beweging te zijn en met elkaar in gesprek te gaan geeft weer nieuwe energie.

Kies voor een sessie met resultaat

Misschien bevindt jouw team of collega zich in een stormachtige periode? Dan geeft een wandelcoachsessie in de natuur gegarandeerd meer lucht. Wanneer je samenwerkt met Frisse Start Wandelcoaching kun je er op rekenen dat gezondheid en welzijn voorop staan. Ik ben benieuwd waar jullie behoefte ligt. Iedere groepssessie is maatwerk.

DISCanalyse
Drijfverenanalyse

Vul je teamsessie aan met een DISC&Drijfverenanalyse

Sinds 2023 kun je bij Frisse Start Wandelcoaching terecht voor een DISC&Drijfverenanalyse. Ben jij je bewust van waarom je doet zoals je doet? En waarom? Leer jezelf beter kennen en verbeter je samenwerking met anderen door middel van een DISC&Drijfverenanalyse.

Vul je teamsessie aan met yoga en meditatie

Yoga en meditatie is een zachte en effectieve manier om gezond en fit te blijven. Yoga is geschikt voor iedereen. Het helpt je bewust te worden van je lichaam en geest op dat moment. Yoga en meditatie brengt je lichaam in beweging en de geest tot rust en dat kunnen we wel gebruiken zo af en toe. Wanneer je als groep gebruik wilt maken van yoga kom ik graag me je in contact. Wil je echt een unieke ervaring? Kies voor yoga op het strand!

Financiering

Budgetten voor persoonlijke ontwikkeling of vitaliteitbudgetten kunnen worden voor ingezet voor coaching. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij de belastingadviseur. Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan.

Deze bedrijven gingen u voor: