Voor bedrijven

Misschien bevindt jouw team of collega zich in een stormachtige periode? Dan geeft een wandelcoachsessie gegarandeerd meer lucht. Misschien kennen jullie elkaar nog niet zo goed? Leer elkaar onderweg beter kennen. Wanneer je samenwerkt met Frisse Start Wandelcoaching kun je er op rekenen dat gezondheid en welzijn voorop staan. Ik ben benieuwd waar de behoefte van jou of jouw team ligt. Zullen we kennismaken?

Kies voor een sessie met resultaat

Voor werknemers

Iedere werkgever wil graag een sterk team en gezonde medewerkers. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt het werkplezier. Een individueel coachtraject is volledig afgestemd op de wensen en doelen van werknemer en werkgever. Thema’s die voorbij kunnen komen zijn: Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt, hoe voed je je lijf en krijg je meer energie? Hoe houd je plezier in je werk en laad je jezelf na een werkdag weer op? 

Boek een traject zoals omschreven bij Particulieren of vraag naar een traject op maat.

Voor teams

Frisse Start Wandelcoaching biedt maatwerk voor teams. Wandelcoaching voor teams brengt jouw team verder. 

Tijdens een wandelcoachsessie gaan we gaan een dag of dagdeel op pad met een zelfgekozen thema. Dat kan van alles zijn, denk aan “samenwerken”, “elkaar beter leren kennen” of “anders omgaan met frustraties”. 

Door samen met je team in beweging te zijn en met elkaar in gesprek te gaan in de buitenlucht als team geeft nieuwe energie.

Wandelcoaching en Yoga

Yoga en meditatie is een zachte en effectieve manier om gezond en fit te blijven. Yoga is geschikt voor iedereen. Het helpt je bewust te worden van je lichaam en geest op dat moment. Yoga en meditatie brengt je lichaam in beweging en de geest tot rust en dat kunnen we wel gebruiken zo af en toe. Wanneer je als groep gebruik wilt maken van yoga kom ik graag me je in contact. Wil je echt een unieke ervaring? Kies voor yoga op het strand!

 

NIEUW! DISC&Drijfverenanalyse

Vanaf 2023 kun je bij Frisse Start Wandelcoaching terecht voor een DISC&Drijfverenanalyse. Ben jij je bewust van waarom je doet zoals je doet? En waarom? Leer jezelf beter kennen en verbeter je samenwerking met anderen door middel van een DISC&Drijfverenanalyse.

 

Waarom wandelcoaching?

Er wordt al langer onderzoek gedaan naar de positieve effecten van coachen in de natuur. In 2016 deed Agnes van den Berg, omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving in Groningen, onderzoek onder een groep van 40 mensen die wandelcoaches coachten en constateerde vele positieve effecten op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, waaronder:

  • Meer bevlogenheid, minder stress
  • Rust, ruimte, gemakkelijk praten
  • Gevoel van vrijheid
  • Aandacht voor het lichaam
  • Bewegen geeft helderheid
  • Verbeterde concentratie
  • Meer mildheid en acceptatie

Als je meer wilt weten zijn er diverse publicaties te vinden. Neem een kijkje op de website van Agnes van den Berg en vind meer informatie en onderzoeken bij “publicaties”. Of bekijk dit filmpje: PROJECT WILD THING SNEAK PREVIEW – The Science of Nature – YouTube.

Financieringsmogelijkheden

Budgetten voor persoonlijke ontwikkeling of vitaliteitbudgetten kunnen worden voor ingezet voor wandelcoaching. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij de belastingadviseur. Heb je een grote beurs? Dan wil ik je uitnodigen een coachsessie te doneren voor iemand met een kleine beurs. Dit kun je aangeven bij de aanvraag.

Deze bedrijven gingen je voor