Ambitie en zelfzorg

Aanbod

Iedereen is anders, daarom heeft Frisse Start Wandelcoaching geprobeerd een voor iedereen geschikt aanbod samen te stellen. Daarnaast is het helpend als het klikt tussen jou en de coach. Dus een kennismakingsgesprek is altijd aan te raden. De trajecten starten in februari, juni en oktober, maar je mag altijd contact opnemen, misschien is er nog een plekje vrij. Schuif de zorg voor jezelf niet langer voor je uit en kom stap voor stap waar je wilt zijn. Geef jezelf een coach cadeau en kies voor een sessie met resultaat.

Frisse Start
“Quick Fix”

Dit traject is erg geschikt wanneer je op korte termijn verlichting of een ontwikkelrichting zoekt.

Dit is een wandelcoachtraject van 3 wandelingen, inclusief intake, 1 sessie en een eindgesprek.

De tijdsbesteding is maximaal 1,5 uur per sessie. De kosten zijn 350,- euro, inclusief donatie aan de natuurbeheerder waar wordt gewandeld. In dit traject zit de Coachingmonitor niet inbegrepen, maar is beschikbaar op verzoek.

Frisse Start
“Go With the Flow”

Dit traject is erg geschikt als je jouw gewoontes onder de loep wilt nemen en wilt veranderen.

Dit is een wandelcoachtraject van 6 wandelingen en duurt ongeveer 3 maanden. Inclusief intake, 4 sessies en een evaluatiegesprek.

De tijdsbesteding is maximaal 1,5 uur per sessie. De kosten zijn 700,- euro, inclusief Coachingmonitor en inclusief donatie aan de natuurbeheerder waar wordt gewandeld.

Frisse Start
“Nature Calls”

Ervaar de kracht van een groepssessie in de natuur.

In november zijn er 2 specials te boeken voor ondernemers/zzp’ers en voor zorgprofessionals! 

We gaan in de kleine groep op pad, met 100% aandacht voor jouw proces, waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staan. De kosten zijn 200,- euro voor de eerste sessie en 180,- euro voor de follow-up. Mail naar info@frissestartwandelcoaching.nl voor de data en intake.

E-coaching of losse sessie op verzoek is mogelijk. Óf verras iemand en geef een wandelcoachsessie cadeau! Bedrijven en particulieren kunnen Frisse Start Wandelcoaching ook benaderen voor maatwerktrajecten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Financieringsmogelijkheden

Wanneer je werkzaam bent bij een werkgever is de kans groot dat je werkgever het coachingstraject (gedeeltelijk) voor je wil vergoeden. Ook kan het zijn dat je gebruik kunt maken van het vitaliteitsbudget vanuit de CAO. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij je belastingadviseur.

Heb je een grote beurs? Dan wil ik je uitnodigen een coachsessie te doneren, voor iemand met een kleine beurs. Dit kun je aangeven bij de aanvraag. Deze optie is natuurlijk geheel vrijblijvend.