Ambitie en zelfzorg

Aanbod

Iedereen is anders, daarom heeft Frisse Start Wandelcoaching geprobeerd een voor iedereen geschikt aanbod samen te stellen. Daarnaast is het helpend als het klikt tussen jou en de coach. Dus een kennismakingsgesprek is altijd aan te raden. De trajecten starten in februari, juni en oktober, maar je mag altijd contact opnemen, misschien is er nog een plekje vrij. Geef jezelf een coach cadeau en kom stap voor stap waar jij wilt zijn.

Frisse Start
“Quick Fix”

Dit traject is erg geschikt wanneer je op korte termijn verlichting of een ontwikkelrichting zoekt.

Dit is een wandelcoachtraject van 3 wandelingen, inclusief intake, 1 sessie en een eindgesprek.

De tijdsbesteding is maximaal 1,5 uur per sessie. De kosten zijn 300,- euro, inclusief donatie aan de natuurbeheerder* waar wordt gewandeld. In dit traject zit de Coachingmonitor niet inbegrepen, maar is beschikbaar op verzoek.

Frisse Start
“Go With the Flow”

Dit traject is erg geschikt als je jouw gewoontes onder de loep wilt nemen en wilt veranderen.

Dit is een wandelcoachtraject van 6 wandelingen en duurt ongeveer 3 maanden. Inclusief intake, 4 sessies en een evaluatiegesprek.

De tijdsbesteding is maximaal 1,5 uur per sessie. De kosten zijn 750,- euro, inclusief Coachingmonitor,  en inclusief donatie aan de natuurbeheerder* waar wordt gewandeld.

Frisse Start
“Easy Shortcut”

Dit traject is erg geschikt wanneer je meer op afstand bent, je goed zelf in actie kunt komen maar liever online coaching wilt.

Dit is een e-coachtraject van 6 sessies en bestaat uit een intake, 4 sessies en een evaluatiegesprek.

De tijdsbesteding is maximaal 45 minuten per sessie. De kosten zijn 415,- euro en inclusief Coachingmonitor.

Een losse sessie op verzoek is mogelijk óf verras iemand en geef een wandelcoachsessie cadeau! Bedrijven en particulieren kunnen Frisse Start Wandelcoaching ook benaderen voor maatwerktrajecten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Financieringsmogelijkheden

Wanneer je werkzaam bent bij een werkgever is de kans groot dat je werkgever het coachingstraject (gedeeltelijk) voor je wil vergoeden. Ook kan het zijn dat je gebruik kunt maken van het vitaliteitsbudget vanuit de CAO. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten mogelijk als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of informeer bij je belastingadviseur.

Heb je een grote beurs? Dan wil ik je uitnodigen een coachsessie te doneren, voor iemand met een kleine beurs. Dit kun je aangeven bij de aanvraag. Deze optie is natuurlijk geheel vrijblijvend.

* Denk aan Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of de Amsterdamse Waterleidingduinen.